Tuesday, 31 January 2012

Majlis minum petang rakan Facebook Tun Dr. Mahathir meriah.


oleh Ruslan Rusly
foto Ruslan Rusly & Daniel

KENANGAN. Seramai 160 rakan Facebook Tun Dr Mahathir menyertai majlis minum petang bersama idola mereka bekas perdana menteri Malaysia Yang Amat Berbahagia Tun Dr Mahathir Mohamad. Majlis bersama Tun Mahathir itu turut disertai dengan isteri beliau Tun Siti Hasmah. Semua rakan-rakan Facebook tidak melepaskan peluang untuk bersua muka serta bertanyakan khabar dan mengambil gambar bersama idola mereka.

Pada majlis itu juga, Tun Mahathir menyampaikan ucapan dengan menegaskan bahawa kita perlu sayangkan negara kita dan beliau amat berterima kasih kerana ada yang menghargai jasanya melalui Facebook Group Tun Dr Mahathir.

Menurut pengasas Facebook Group Tun Dr Mahathir, Pn. Eranee Rusli berkata; “tujuan mewujudkan Facebook Tun Dr Mahathir adalah tanda kita sebagai rakyat Malaysia yang sangat menghargai jasa-jasa yang telah di buat oleh Tun Mahathir dan sebagai tanda terima kasih dari rakyat Malaysia”.

Semua rakan-rakan facebook Tun Dr Mahathir amat berpuas hati dengan penganjuran majlis minum petang ini kerana mereka dapat bersama-sama idola mereka. Pada majlis ini juga sebuah keluarga daripada Bosnia Herzegovina turut hadir untuk menemui Tun Dr Mahathir.

No comments:

Post a Comment